Skip to main content

Spreek jij al tot de verbeelding van je doelgroep?

Mooie, authentieke, amuserende en inspirerende communicatie verbindt mensen met elkaar doordat ze elkaar beter zien, horen en begrijpen.

Pixiefy heeft diensten voor Creative Content Creatie en maakt films, video’s, streams, fotografie en teksten voor een doeltreffende zichtbaarheid. Ontdek ook wat onze content creatie voor jou als persoon, bedrijf en organisatie kan betekenen!

Heb je een verhaal dat gezien en gehoord mag worden door jouw doelgroep?

Wil jij laten zien wat je voor hen kan betekenen en dit op een sterke, visuele manier overbrengen?

Dan zorgt een weloverwogen combinatie van mooie, aansprekende films, video’s, foto’s en woorden voor de juiste online marketing.

Ontdek wat wij voor je kunnen doen...

Film

Wij zien film als het ultieme middel om sterke inhoud met het juiste gevoel over te brengen.

Voor ons als filmmakers komen bij film alle vaardigheden samen die nodig zijn om de aandacht van je publiek te grijpen en niet meer los te laten. Wat heb jij te vertellen? En wat heb jij te laten zien?
Bij het maken van films nemen we meer tijd voor alle processen zodat de kwaliteit vele malen hoger wordt dan een snelle vlotte video.

Video

Een snelle, boeiende en zeer effectieve manier om content te creëren.

Wij gaan op zoek naar een geschikt doel voor de gewenste doelgroep die je wilt bereiken via de juiste kanalen. Een sterk verhaal, pakkende beelden en een gelikte montage zorgen voor een krachtige boodschap en het juiste gevoel dat aansluit bij je doelgroep.
Video’s zijn geschikt wanneer je in relatief korte tijd veel wilt vertellen. In tegenstelling tot film kost de voorbereiding minder tijd waarbij je sneller tot een resultaat komt.
Greg Szyzska - Pixiefy
Live-streaming & Broadcasting

Livestream & Broadcast

Deel met een live-verbinding via het internet jouw event, presentatie of webinar met een groot publiek.

Kwalitatief beeld, heldere audio en een volledig werkende techniek zijn daarvoor essentieel; je bent immers live. Broadcasting kan via diverse platformen worden uitgezonden, zoals je eigen YouTube kanaal, Yammer, Facebook of Teams.
Dit kan zowel live als semi-live. Uiteraard kan er ook een opname worden gemaakt die op internet gedeeld kan worden zodat het beschikbaar blijft voor je doelgroep.
Wil je een evenement, presentatie of uitgebreide teams-meeting op professionele manier vastleggen? Dan is broadcasting de ideale oplossing. Wij bieden van A tot Z ondersteuning voor een optimale ervaring.

Fotografie

Fotografie is wat ons betreft de basis van beeldvorming.

Dat ene moment gevangen in één beeld dat het juiste gevoel weergeeft. Authentiek beeldmateriaal is bij uitstek geschikt om je verhaal visueel te versterken.
Foto is dan ook niet weg te denken uit ons leven. Maar toch, ken je dat? Je bent op zoek naar een bedrijf en kijkt op hun website, gevuld met stockfoto’s! Het komt nog te vaak voor.
Het ontbreken van authentieke eigen foto’s draagt niet bij aan een unieke, geloofwaardige en dus een positieve beeldvorming. Daarom zien wij fotografie als de eerste basisbehoefte van het bedrijfsleven om te bestaan, serieus genomen te worden en te kunnen groeien.
Fotografie
Copywriting - Pixiefy

Copywriting

Ondanks dat wij voornamelijk echte beelddenkers zijn, denkt niet iedereen in beelden. Velen geven hun voorkeur aan tekst.

Daarnaast vormt tekst per definitie het fundament van onze communicatie. Tekst kan dienen ter ondersteuning van het beeld of juist als belangrijkste communicatiemiddel.
Pixiefy schrijft aansprekende teksten die de kern van jouw verhaal verwoorden. Heldere teksten die het beeld op de pagina versterken; veelzeggende woorden zijn immers net zo belangrijk als beeldpakkende films, video’s en foto’s. Denk aan teksten om te gebruiken voor je website, diverse sociale mediakanalen of om jouw films en video’s te ondersteunen.

Optimalisatie & Sharing

Content zonder doel of publiek is zonde.

Toch gebeurt het veel te vaak dat er mooie content gemaakt wordt, dit online gezet wordt en hier vervolgens niks meer mee wordt gedaan. Maar als content niet actief gedeeld, gepushed en gepromoot wordt, zal het lang niet het gewenste rendement opleveren. En dat is immers waar we het allemaal voor doen!
Daarom maken we niet alleen de content maar zorgen wij er ook voor dat deze het publiek bereikt. Dat kan via internet zijn maar ook via TV en andere kanalen.
Sociale Media

Wij zijn een Full-Service Content Creatie Studio!

Content maken en delen wordt steeds belangrijker, groter en complexer.

Wij zijn Full-Service zodat we onze opdrachtgevers volledig kunnen ontzorgen. Daarom vormen al onze diensten essentiële bouwstenen om projecten van concept tot eindresultaat te realiseren. Daarbij streven we naar maximale flexibiliteit, efficiëntie en resultaat.